Έξαλλος ο Φέντερερ

federere

Φανερά ενοχλημένος ήταν ο Ρότζερ Φέντερερ στην συνέντευξη Τύπου αναφορικά με τον νεαρό που εισέβαλε στο γήπεδο μετά το ματς αιτούμενος μία selfie με το Βασιλιά.

Η ενόχληση του Ελβετού είχε να κάνει με την ανεπάρκεια των ανδρών της ασφάλειας του γηπέδου. «Προφανώς δεν είμαι ευχαριστημένος μ’ αυτό που έγινε. Έγινε και χθες στην προπόνηση. Ήταν απλά ένα παιδί, αλλά μετά ήρθαν και τρία άλλα παιδιά. Μετά πάλι σήμερα, στο κεντρικό court, όπου νομίζεις ότι κανείς δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο. Είχε συμβεί και στον τελικό του 2009, ξανά σε μένα.

Συνήθως μιλάω μόνο για τον εαυτό μου, αλλά σε αυτή την περίπτωση νομίζω ότι εκπροσωπώ όλους τους παίκτες. Όταν κάνεις τη δουλειά σου, πρέπει να νιώθεις ασφαλής. Είναι ξεκάθαρο ότι είμαι δυσαρεστημένος. Τίποτα άσχημο δεν έγινε και νιώθω ανακούφιση γι’ αυτό, προφανώς όμως δεν ήταν ωραία κατάσταση.

Το να είσαι security δε σημαίνει ότι απλά φοράς μια ωραία γραβάτα και κάθεσαι στο γήπεδο!», δήλωσε ο Φέντερερ αναφερόμενος στον τελικό του ίδιου κόντρα στον Σόντερλινγκ το 2009, όταν ο γνωστός Τζίμι Τζαμπ είχε εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο.

Από την πλευρά του ο τολμηρός πιτσιρικάς δήλωσε: «Σκαρφάλωσα το ύψωμα και πήγα στον Federer. Κανείς δε με σταμάτησε. Όταν με είδε, μου είπε ότι δεν θα έπρεπε να ήμουν εκεί. Ο security ήταν φιλικός μαζί μου, αλλά μου διέγραψε τη selfie που έβγαλα με τον Roger».

gazzetta.gr