Π.Α.Ε. Παναιτωλικός: Ευχήθηκε στην Α.Ε.Κ. και έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό

Μέσα σε λίγες μόλις ημέρες η Π.Α.Ε. Παναιτωλικός ευχήθηκε στην Α.Ε.Κ. για τα γενέθλιά της, ενώ πριν λίγες ώρες έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του UEFA Youth League από την Κ19

Κι όμως υπήρξαν κάποιοι που έφτασαν στο σημείο να κρίνουν αρνητικά αυτές τις κινήσεις της Π.Α.Ε. Παναιτωλικός με το επιχείρημα πως δε θα έπρεπε να ευχόμαστε ούτε στους μεν για τον έναν αιώνα ζωής, αλλά ούτε και στους δε για την κατάκτηση ενός Ευρωπαϊκού τίτλου.

Πώς να μπει σειρά μετά στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο όταν μπερδεύουμε τα ξερά με τα χλωρά; Το αν δεν μας θέλουν στην Α’ Εθνική/Super League 1 η κάθε Α.Ε.Κ., ο κάθε Ολυμπιακός ή όποια μεγάλη ή μικρομεσαία ομάδα δε σημαίνει πως εμείς δε μπορούμε και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε και να λειτουργούμε όπως αρμόζει σε έναν Σύλλογο που έχει αποδείξει πολλάκις πως διαφέρει κατά πολύ από τρόπο με τον οποίον ζει και αναπνέει για το Ποδόσφαιρο.

Άλλωστε, δε μιλάμε για μια τυχαία ομάδα αλλά για έναν Σύλλογο που έκλεισε 98 χρόνια ζωής και εξακολουθεί να πορεύεται με τα δικά τους ιδανικά, με τις δικές του αξίες μακριά από παρασκήνια, μακριά από οτιδήποτε φέρνει το… μαύρο και απομακρύνει το άσπρο.

Μπράβο, στον Παναιτωλικό!


Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης

 

Διαβάστε επίσης: Νίκος Οικονομόπουλος: Μετά την Αρχαία Ολυμπία στο Αγρίνιο;