Νίκος Οικονομόπουλος: Μετά την Αρχαία Ολυμπία στο Αγρίνιο;

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Απόλυτη Φωνή, ετοιμάζει για εσάς ένα ακόμα εντυπωσιακό υπερθέαμα ήχου και εικόνας στην καλοκαιρινή του περιοδεία.

Μετά την τεράστια επιτυχία, «Έκπτωτος Άγγελος», που γκρέμισε τη χώρα, μετά τα ασταμάτητα sold out στην περιοδεία του σε Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία, μετά από μια ανεπανάληπτη χειμερινή σεζόν στο χώρο που εμφανίζεται, καθώς έσπασε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας, ανυπομονεί για την εκκίνηση της καλοκαιρινής του περιοδείας και σας περιμένει στους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους της Ελλάδας.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος για ένα ακόμα καλοκαίρι ανεβάζει τον πήχη της ποιότητας πολύ ψηλά για να σας προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία εφάμιλλη της αγάπης που του δείχνετε τόσα χρόνια…

Ήδη έχουν γίνει γνωστές -και επίσημα- οι πρώτες συναυλίες μεταξύ των οποίων εκείνες σε Πάτρα 26/6, Ιωάννινα 27/6 και Αρχαία Ολυμπία 16/8.

Μήπως, μετά τη συναυλία του στην Αρχαία Ολυμπία τον δούμε και στο Αγρίνιο;

Αν αυτό συμβεί θα είναι η δεύτερη παρουσία του στην Αιτωλοακαρνανία σχεδόν έναν χρόνο μετά τη μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Λιμάνι της Ι.Π. Μεσολογγίου.

 

Διαβάστε επίσης: Αρχαία Ολυμπία – Νίκος Αλιάγας: Φωτογραφία του Αιτωλοακαρνάνα κάνει τον γύρο του διαδικτύου!