«Έφυγε» ξαφνικά ο Κώστας Λιατσής, αδερφός του δημάρχου Πύργου

6ec9666b43eacfadf7eb122931200444_l

Έφυγε από τη ζωή, τα ξημερώματα της Τετάρτης, ο Κώστας Λιατσής, αδερφός του Δημάρχου Πύργου, Γαβρίλη Λιατσή, σε ηλικία 67 ετών.

Του Κωνσταντίνου Γκελντή

Ο θάνατος του ήταν ξαφνικός και προήλθε από ανακοπή που υπέστη τα ξημερώματα της Τετάρτης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα υγείας.

Η θλιβερή είδηση του θανάτου του αγαπητού συνανθρώπου μας και εκπαιδευτικού Κώστα Λιατσή, Διευθυντή του 4ου Λυκείου Πύργου, γέμισε βαθύτατη θλίψη τους μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Ο χώρος της παιδείας έχασε έναν πολύτιμο συνεργάτη, με σπουδαίο έργο στο χώρο της εκπαίδευσης, αλλά και έναν άνθρωπο που ξεχώρισε για το ήθος, την αξιοπρέπειά του και την αγάπη του προς τους μαθητές και τους συναδέλφους του.

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο Πέμπτη 10 Νοέμβρη, στις 11:30 το πρωί, στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου, στον Πύργο.

Σχετικό ψήφισμα εξέδωσε και το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου:

 

          Το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου, συνήλθε εκτάκτως σήμερα την 9η  Νοεμβρίου 2016 με πρόσκληση του Προέδρου του, μετά το θλιβερό άγγελμα του αδόκητου θανάτου του αδελφού του Δημάρχου Πύργου,  άμισθου συμβούλου του για  θέματα Παιδείας και Πολιτισμού, π. Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας και  Δ/ντή του 4ου Λυκείου Πύργου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΙΑΤΣΗ και αφού εξήρε το ήθος και την εν γένει προσφορά του στην εκπαίδευση, αποφάσισε ομόφωνα:

 

  1. Να παρευρεθεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου στην εκφορά του.
  2. Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
  3. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

patrisnews.com