Ανακοίνωσε Κοντογκμπιά η Ίντερ

015628-1

Τον αναμενόμενο «γάμο» ανακοίνωσε η Ίντερ. Ο ιταλικός σύλλογος έκανε γνωστή την απόκτηση του Ζόφρεϊ Κοντογκμπιά και το μόνο που απομένει είναι οι ιατρικές εξετάσεις. Οι λεπτομέρειες του deal.

Δεν χωράει καμία αμφισβήτηση για την… αρπαγή του Ζόφρεϊ Κοντογκμπιά -που αρχικά βρισκόταν κοντά στην Μίλαν- απ’ την Ίντερ.

Οι νερατζούρι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γάλλου μέσου απ’ την Μονακό, ο οποίος ήδη υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και την Δευτέρα αναμένεται στην Ιταλία για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί το deal.

Ένα deal που ξεπέρασε τα 30 εκατ. ευρώ, με την ομάδα του Μιλάνου να δείχνει διάθεση να… σπρώξει χρήμα και να αφήσει πίσω της τα προηγούμενα «μαύρα» χρόνια, με αποκορύφωμα τη φετινή σεζόν όπου δεν κατάφερε καν να βγει Ευρώπη.

Ο παίκτης έβαλε την τζίφρα του σε πενταετές συμβόλαιο, μπήκε στο Top-5 των πιο ακριβών μεταγραφών της Ίντερ και θα αμείβεται με περίπου 5 εκατ. ευρώ, εξαργυρώνοντας τις δύο πολύ καλές σεζόν που είχε στους Μονεγάσκους, όπου αν και μικρός, ξεδίπλωσε το μεγάλο ταλέντο του.

sport-fm.gr