Ανεξέλεγκτη δράση ομάδας νεαρών στην πλατεία Δημάδη.Φοβισμένοι επαγγελματίες και κάτοικοι ζητούν μέτρα από αστυνομία και Δήμο

Ανησυχητικές διαστάσεις φαίνεται ότι αρχίζει να παίρνει πλέον  η ανεξέλεγκτη δράση ομάδας νεαρών που έχει ως στέκι ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης του Αγρινίου , την πλατεία Δημάδη, κατά δημοτών και επαγγελματιών στην περιοχή.
,
Χθες βράδυ λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα 10 -15 νεαροί απρόκλητα άρχισαν να βρίζουν χυδαία και να πετούν πέτρες και  νεράτζια κατά θαμώνων,  καταστήματος εστίασης.
Έντρομοι οι πελάτες του καταστήματος αποχώρησαν ενώ από θαύμα αποσωβήθηκαν πιο σοβαρά επεισόδια.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το χθεσινοβραδινό επεισόδιο δεν είναι μεμονωμένο . Σχεδόν καθημερινά είναι τα φαινόμενα βρισιών ΄,απειλών και ενεργειών βίας.
με αποτέλεσμα να έχει εξαπλωθεί φόβος στην περιοχή.
Κάτοικοι της περιοχής που κατήγγειλαν το γεγονός στο agriniotimes. Gr,ζητούν άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών τόσο από τον Δήμο όσο και την αστυνομία προκειμένου να διαφυλαχθεί όχι μόνο η περιουσία τους αλλά  η προσωπική τους ασφάλεια καθώς και η σωματική τους ακεραιότητα .
Μάλιστα κάτοικοι της περιοχής είναι έντονα προβληματισμένοι από τη στάση της αστυνομίας που δεν παρεμβαίνει σε μια άσχημη κατάσταση η οποία έχει δημιουργηθεί στο κέντρο του Αγρινίου από γνωστούς “αγνώστους”….