Βet-on-arme.com: Προγνωστικά Σαββάτου 25-07

unnamed-29-300x142-300x142

Αφήσαμε πίσω τα Ευρωπαϊκά κύπελλα προς το παρών, αφού μας περιμένει ένα αρκετά ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο. Τα πρωταθλήματα στην Σκανδιναβία, αλλά και στην Λατινική Αμερική έχουν την τιμητική τους, ενώ πρεμιέρα έχουμε στην Αυστρία, αλλά και στην Τσβάιτε Λίγκα της Γερμανίας. Λίγο από όλα το Σάββατο, ξεκινώντας από Σουηδία και καταλήγοντας στο πρωτάθλημα της Αργεντινής.

  1. Χάκεν – Κάλμαρ: Πάντα ποιοτική η Χάκεν και ειδικά μεσοεπιθετικά, μόνο που θα περίμενε κάτι παραπάνω από την βαθμολογική της συγκομιδή. Περιμένουμε μια καλή αντεπίθεση από αυτήν και μπορεί να ξεκινήσει κόντρα στην Κάλμαρ. Ο άσος δίνεται 1,75 στον ΟΠΑΠ και 1,81 στην 2winbet.
  2. Γιουνγκ Μπόις – Λουκέρνη: Δεύτερη αγωνιστική στην Ελβετία και θα στηρίξουμε την Γιουνγκ Μπόις, που μπορεί να πρωταγωνιστεί φέτος και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Με τον ενθουσιασμό της έδρας είναι σε θέση να πετύχει την πρώτη της νίκη και να επιβεβαιώσει τον άσο σε απόδοση 1,60 στον ΟΠΑΠ και 1,70 στην Magicbet.
  3. Λόνγκφορντ – Ντροχέντα: Όχι και στην καλύτερη δυνατή τους κατάσταση οι δύο ομάδες και ειδικά αμυντικά, όπου δέχονται το ένα γκολ πίσω από το άλλο. Αν δεν αλλάξει κάτι σημαντικά θα έχουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι και αρκετές φάσεις, όπως και την εμφάνιση του over 2,5 στο 1,75 από τον ΟΠΑΠ και 1,85 στην Sportingbet.
  4. Ιντεπεντιέντε – Ραφαέλα: Δείχνει να βρίσκει τον δρόμο της σιγά-σιγά η Ιντεπεντιέντε και με δύο σερί νίκες έχει πάρει για τα καλά τα πάνω της. Την Ραφαέλα που απογοητεύει τους πάντες με την πορεία της μπορεί να την κερδίσει και να μας δώσει τον άσο, που πληρώνει 1,60 στον ΟΠΑΠ και 1,73 στον Stoiximan.

Διαβάστε στο stoixima prognostika τις αναλύσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων, προγνωστικά για το πάμε στοίχημα αλλά και στατιστικά και βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων!