Δεν μέτρησε πεντακάθαρο γκολ του ΠΑΣ! (Φωτογραφία)

inner

Τραγική απόφαση στο Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα, με τον «νέο», στη Σούπερ Λίγκα, βοηθό, Δημήτρη Γκαβέρα, να βλέπει οφσάιντ του Μπέριου στο 32’ και να μη μετράει το πεντακάθαρο γκολ του 27χρονου! Θύελλα αντιδράσεων στον ΠΑΣ Γιάννινα και δικαίως!

Οι Ηπειρώτες έχουν σοβαρά παράπονα, καθώς θα έπρεπε να προηγηθούν του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, αλλά μία τραγική υπόδειξη του Πατρινού βοηθού Γκαβέρα τούς στέρησε το προβάδισμα στο σκορ, στο 32’!

Ο Γιάκος, λοιπόν, εκτέλεσε φάουλ, ο Κυριακίδης έκανε μια σπουδαία επέμβαση (με τη βοήθεια του δοκαριού), αλλά ο Μπέριος πήρε το… ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο επόπτης, όμως, που μόλις τον περασμένο Αύγουστο προβιβάστηκε στη Σούπερ Λίγκα, σήκωσε το σημαιάκι του για οφσάιντ του 27χρονου, ο οποίος φεύγει, πεντακάθαρα, πίσω από την άμυνα των γηπεδούχων!

Αυτός που είναι πιο μπροστά είναι ο Κόντε, αλλά δεν επηρεάζει τη φάση, ενώ ευθύνη φέρει και ο ρέφερι Ανανίας Φωτιάδης, που θα μπορούσε να πάρει πάνω του τη φάση, διορθώνοντας το σοβαρό λάθος του βοηθού του.

sport-fm.gr