Ευρωλίγκα Πόλο Γυναικών: «Μπλακ άουτ» και ήττα για Βουλιαγμένη

232848

Εξαιτίας ενός «μπλακ άουτ» στα τέσσερα τελευταία λεπτά, η Βουλιαγμένη έχασε 6-8 από την Ουτρέχτη στην τρίτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Ευρωλίγκας πόλο γυναικών και χάνει την πρώτη θέση.

Η Ουτρέχτη νίκησε 8-6 τη Βουλιαγμένη στην τρίτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας πόλο γυναικών που διεξάγεται στην ολλανδική πόλη και της στερεί την πρώτη θέση του γκρουπ.

Η Βουλιαγμένη είχε τον έλεγχο σε όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα, αφού προηγήθηκε με 2-0 και 3-1, πριν δεχτεί το 3-3 στο ημίχρονο. Στη συνέχεια, οι αθλήτριες της Αλεξίας Καμμένου έφτασαν στο 6-4, όμως μέσα σε τριάμισι λεπτά αυτό το προβάδισμα μετατράπηκε σε 8-6 για τις Ολλανδέζες, οι οποίες έχασαν και πέναλτι στα υπόλοιπα λεπτά.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-0, 1-2, 4-1

Ουτρέχτη (Γκέριτ-Γιαν Σοτχανς): Μπούις, Φαν Ντερ Μόλεν 1, Γιάνσεν, Χένε Ντ. 1, Ντέπλα, Λόριτσεν, Σρέντερ, Φράουενφέλντερ, Σμιτς, Ντρέβες 2, Χένε Αμ. 4, Γκέσερικ, Άαρτς

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κοτσιώνη, Τσουκαλά 1, Χυδηριώτη 2, Ο’ Ντόνελ, Πρωτοπαπά, Ξενάκη 1, Μαυρωτά, Πάτρα 1, Κούλχαας 1, Διαμαντοπούλου, Σελετοπούλου, Κοντογιάννη, Ζοφώλη

sport-fm.gr