Καθ΄οδόν για Αγρίνιο ο Κυριακίδης, τέλος ο Ράφαελ

Καθ΄οδόν για Αγρίνιο ο Κυριακίδης, τέλος ο Ράφαελ

Ο Δημήτρης Κυριακίδης έρχεται στο Αγρίνιο για να συζητήσει με τον Παναιτωλικό το ενδεχόμενο συνεργασίας. Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Ράφαελ Μπρακάλι. 

Ενίσχυση στα γκολπόστ θέλει ο Παναιτωλικός και οι Αγρινιώτες κινούνται σύμφωνα με πληροφορίες για την απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα ο οποίος θα μπορέσει να προσδώσει σιγουριά κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Ο Ράφαελ Μπρακάλι θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο, καθώς δεν υπήρξε κοινό σημείο επαφής μεταξύ των δύο πλευρών και πλέον ο Παναιτωλικός αναμένεται να ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον Δημήτρη Κυριακίδη ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη. Ο Κυριακίδης μάλιστα θα έρθει στο Αγρίνιο, προκειμένου να έχει επαφή με τους διοικούντες και αν όλα πάνε καλά θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου πορτιέρο στην θέση του τερματοφύλακα.

Ο Κυριακίδης, πρώην τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, της Ξάνθης, του ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκού θα έρθει στην Αιτωλοακαρνανία με στόχο να συμφωνήσει με τους Αγρινιώτες υπερασπίζοντας για τη νέα χρονιά τα γκολποστ των «καναρινιών».

joinsports.gr