Μάκος: «Όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος…»

Η έλλειψη συγκέντρωσης και στα 90 λεπτά του αγώνα ήταν αυτό που στοίχισε στον Παναιτωλικό, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην κάμερα του novasports και στον Γιώργο Μαρκόπουλο ο Γρηγόρης Μάκος.

Αναλυτικά:

«Κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, ήμασταν διαβασμένοι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Σημαντικό που παίζαμε στην έδρα μας αλλά δυστυχώς όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος 90 λεπτά, χάνεις τα ματς.

Δουλεύουμε πολύ καλά με τον καινούριο προπονητή το νέο τρόπο παιχνιδιού. Θα πορευτούμε με τους παίκτες που έχουμε και είναι σημαντικό το ότι δεν αλλάξαμε το στυλ παιχνιδιού ακόμα και όταν προηγηθήκαμε. Το θεωρώ σημαντικό, δείχνει χαρακτήρα. Δεν πρέπει να αφήσουμε να μας πάρει από κάτω, έχουμε δύσκολη συνέχεια εκτός έδρας με την Τρίπολή.

Φέτος έχει δυναμώσει πολύ η Σούπερ Λιγκ με ΑΕΚ, Ηρακλή, θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια αγωνιστική εικόνα να παίξουμε όλα τα ματς με αυτόν τον τρόπο. Αρχικά να μην έχομε μπλεξίματα με την παραμονή και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει. Αν μπουν περισσότερο στην ομάδα και τα νέα παιδιά τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα».