Με επιτυχία η εκδήλωση της αδελφότητας Ναυπακτίων Αττικής

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, πραγματοποιήθηκε η ετήσια αρτοκλασία της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, ‘’Ο ΕΠΑΧΤΟΣ’’, στο Κάστρο της πόλης παραμονές του Πρ. Ηλία. Επακολούθησε δεξίωση των μελών και φίλων της Αδελφότητας στο Κέντρο Φλοίσβος. Παράλληλα με τη δεξίωση ακουστήκαν σύντομες ομιλίες για τους ευεργέτες της πόλης με κεντρικό πρόσωπο αναφοράς το Δημήτριο Παπαχαραλάμπους.

Έγινε σύντομη αναφορά από τη Γραμματέα του συλλόγου Κα Μαρία Καπαρδέλη για το πλούσιο έργο και προσφορά της Παπαχαραλάμπειου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ναυπάκτου. Ο κεντρικός ομιλητήςΚωνσταντίνος Σταυρόπουλος αναφέρθηκε για τον ευεργέτη Δ. Παπαχαραλάμπους αναπτύσσοντας χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς & του έργου του.

Τέλος ο πρόεδρος του Δ.Σ, Σταυρόπουλος Άγγελος, ύστερα από ομόφωνη απόφαση της Αδελφότητας, αναγόρευσε, τον επίτιμο δικηγόρο, Αντώνιο Βενέτη ως επίτιμο μέλος, λαμβάνοντας υπόψη το έργο του, με το οποίο προβάλει, τη Παπαχαραλάμπειο Δημόσια Βιβλιοθήκη, τα αρχεία του Ιωάννη Βλαχογιάννη & το όνομα της Ναυπάκτου στο πανελλήνιο.

Το χώρο της εκδήλωσης ομόρφυναν έργα του Ναυπάκτιου ζωγράφου Γιάννη Αρτινοπουλου.

Την εκδήλωση τίμησαν πλήθος φίλων και μελών. Παρέστησαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος, ο βουλευτής της Ν.Δ Σαλμάς Μάριος, η αντιπεριφερειάρχης Δ. Ελλάδος Κα Χριστίνα Σταρακά, ο Δήμαρχος Ναυπάκτου Κος Λουκόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Κος Μπουλές, οι αντιδήμαρχοι Κος Κοτρωνιας και Σύψας Ιωάννης καθώς και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Φράγκος Α.http://www.nafpaktianews.gr/