Μύλος με ντε Χέα

louis-van-gaal-manchester-united-david-de-gea_3329142

Ο Λουίς φαν Χαάλ δήλωσε πως περιμένει τον ντε Χέα να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα κόντρα στην Τότεναμ, τη στιγμή που ο Ράφα Μπενίτεθ αρνήθηκε να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το ενδιαφέρον της Ρεάλ.

«Όταν ένας παίκτης είναι τραυματίας είναι το ίδιο πράγμα που πρέπει να περιμένεις μέσα στη σεζόν. Δίνω στους παίκτες χρόνο να επανέλθουν και να βρουν την καλύτερη φυσική τους κατάσταση. Είναι ακόμη πιθανό να είναι είναι έτοιμος για την αρχή της σεζόν κόντρα στην Τότεναμ, γιατί θα παίξει και αύριο» δήλωσε ο Ολλανδός.

Δηλώσεις για τον ντε Χέα έκανε πάντως και ο Ράφα Μπενίτεθ, μετά τη φιλική νίκη της Ρεάλ επί της Σίτι, θολώνοντας πάντως το τοπίο: «Δεν ξέρω. Δεν είναι εδώ και δεν μπορώ να γνωρίζω. Δεν συνηθίζω να μιλάω με τον Λουίς φαν Χαάλ καθημερινά. Σε κάθε παιχνίδι έχω έναν τερματοφύλακα στην εστία και είμαι ικανοποιημένος με αυτό».

Ο 24χρονος τερματοφύλακας έχει ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιό του με τη Γιουνάιτεντ, όμως δεν αναμένεται να υπογράψει ανανέωση σύντομα. Οι Κόκκινοι Διάβολοι φέρονται αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω, αν δεν συμπεριληφθεί ο Σέρχιο Ράμος στο deal για τον διεθνή γκολκίπερ.

gazzetta.gr