Ολυμπιακός: «Επικοινωνιακά παιχνίδια ΠΑΟ και ΠΑΟΚ»

185243

Για δυσφήμιση αθλήματος κατήγγειλε στην UEFA τους ΠΑΟ και ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός, χαρακτηρίζοντας «ανούσια» τα όσα αναφέρουν κατά καιρούς σε βάρος της ομάδας. Καμία αγωνία για συμμετοχή στο Ch. League.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ολυμπιακός!

Οι ερυθρόλευκοι συμμετείχαν σήμερα σε meeting με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και την UEFA, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως «meeting παροχής στοιχείων» και ουσιαστικά αφορά τις γνωστές καταγγελίες των δύο συλλόγων σε βάρος των Πειραιωτών.

Όπως λένε στο λιμάνι, οι πρωταθλητές δεν έδωσαν την παραμικρή «εξήγηση», διαβεβαιώνοντας (όπως έχει συμβεί και από πλευράς ομοσπονδίας στο παρελθόν) πως η συνάντηση δεν αλλάζει σε τίποτα την συμμετοχή του συλλόγου στο επόμενο Champions League (παρά την εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης»), κάτι για το οποίο έχει αποφανθεί και η Πειθαρχική Επιτροπή της ομοσπονδίας.

Οι Πειραιώτες, μάλιστα, ισχυρίζονται πως στο σημερινό ραντεβού, τόσο το τριφύλλι, όσο κι ο «Δικέφαλος του βορρά» δεν έδωσαν κάποιο στοιχείο που να μην είχαν ήδη οι ίδιοι παρουσιάσει, ενώ επισημαίνουν πως πράσινοι και ασπρόμαυροι δεν υιοθέτησαν καμία καταγγελία σε βάρος της ομάδας τους, παρά τα όσα «βγαίνουν» προς τα έξω κατά καιρούς.

Πάντως, οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν σε καταγγελία στην UEFA των δύο άλλων ΠΑΕ, για δυσφήμιση του αθλήματος και παραβίαση των κανονισμών του Champions League. Όπως λένε, αυτό έχει να κάνει με το ότι θεωρούν «ανούσια» τα όσα τους προσάπτουν οι «αντίπαλοί» τους και πως ουσιαστικά με αυτό επιχειρούν «επικοινωνιακά παιχνίδια».

sport-fm.gr