Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 2-1σε ένα συγκλονιστικό ματς

Ο Παναιτωλικός σε ένα συγκλονιστικό ματς, κέρδισε με 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης και πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα! Ρουσκουσέδα και Παπάζογλου τα γκολ της νίκης. Δοκάρι ο Βιγιαφάνιες, ξανά σκόραρε ο Γιάννου!

Με τον Παναιτωλικό να βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος με μόλις 16 βαθμούς, η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα που επίσης ήθελε τους βαθμούς για να μείνει στην πεντάδα, ήταν από αυτές που θεωρούνται χωρίς αύριο για τους Αγρινιώτες.

Αυτό το χωρίς αύριο το έδειξαν οι παίκτες του Γιάννη Μαντζουράκη και στο γήπεδο, όπου παίζοντας με ψυχή, κατάφεραν να πάρουν ένα σημαντικότατο τρίποντο επικρατώντας με 2-1 των Αρκάδων. Με το τρίποντο αυτό τα… καναρίνια έφτασαν στους 19 βαθμούς τους Πλατανιά και Βέροια, ενώ άφησαν πίσω τους Ατρόμητο και Ξάνθη.

Κυρίως όμως έδειξαν πως μπορούν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο και να πάρουν σημαντικά παιχνίδια. Από την άλλη οι Τριπολιτσιώτες με την σημερινή τους ήττα έπεσαν από την πεντάδα, εκεί που πλέον βρίσκεται ο Πανιώνιος μετά τη νίκη του επί του Ηρακλή.  http://www.gazzetta.gr/