Στο Forum Ανάπτυξης, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας

papanastasiou-620x400

Για μια ακόμη χρονιά η Περιφερειακή Ένωση Δήμων  Δυτικής  Ελλάδας (Π.Ε.Δ. ΔΕ) συμμετέχει στο ετήσιο πολυσυνέδριο – έκθεση Forum Ανάπτυξης που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα στις 12 & 13 Νοεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ.

Αντικείμενο  του φετινού πολυσυνεδρίου  είναι η « Αποτελεσματικότητα παντού » η οποία  θα αναζητηθεί  σε ένα πολιτικό περιβάλλον που έχει θέσει  στο επίκεντρο  των συζητήσεών του το μείζον θέμα της Συνταγματικής Αναθεώρησης, καθώς και της τριετούς Στρατηγικής  Μεταρρυθμίσεων της Δημόσιας Διοίκησης και του Κράτους.

Τα Συλλογικά  όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  τόσο σε κεντρικό όσο και περιφερειακό επίπεδο θεωρούν ότι οι μεταρρυθμίσεις αυτές  αφορούν κυρίαρχα και τους φορείς της ,ενόψει μάλιστα της προετοιμαζόμενης από την Πολιτεία αλλαγής του προγράμματος  «Καλλικράτης».

Προς αυτή την κατεύθυνση και λόγω της ιδιαίτερης ευνοϊκής  συγκυρίας  για την  ανάπτυξη δημόσιου διαλόγου, η Π.Ε.Δ. Δυτ. Ελλάδας  προσκαλεί  όλους τους ενδιαφερόμενους την Κυριακή 13 Νοεμβρίου και ώρα 10.30 π.μ. στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ στην εκδήλωση που διοργανώνει στα πλαίσια της συμμετοχής της στο Forum Ανάπτυξης και έχει τίτλο :

« Αποτελεσματικότητα στην Τ.Α –

Δημόσιος Διάλογος για την Μεταρρύθμιση  »

Κατά την διάρκεια  της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. ΔΕ και Δήμαρχος Αγρινίου κος Γ. Παπαναστασίου,  θα παρουσιάσει ολοκληρωμένη εισήγηση ενώ θα κληθούν να παρέμβουν με εισηγήσεις και οι εκπρόσωποι των Παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Δ. Ελλάδας.

Στην συνέχεια  θα επακολουθήσει διάλογος και ανταλλαγή απόψεων  μεταξύ όλων των παρευρισκομένων .