Συνέλαβαν πάνοπλο «νονό» στην Πάτρα

imagehandler_35

Ο 34χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι τον ακινητοποίησαν για να του κάνουν σωματική έρευνα και βρήκαν πάνω του μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και ένα στιλέτο και ένα πιστόλι.

Στα… παλιά του τα παπούτσια είχε γράψει την καταδίκη του για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία ένας 34χρονος γνωστός για την εμπλοκή του σε κυκλώματα της νύχτας! Έτσι, παρόλο που αναζητούνταν σε όλη την Πάτρα, κυκλοφορούσε οπλισμένος σαν… αστακός!

Ο 34χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι τον ακινητοποίησαν για να του κάνουν σωματική έρευνα και βρήκαν πάνω του μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και ένα στιλέτο και ένα πιστόλι. Από τον έλεγχο των στοιχείων του στην Ασφάλεια όπου προσήχθη μετά την σύλληψή του, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών με ποινή φυλάκισης 20 μηνών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών έδωσε εντολή να κρατηθεί ο 34χρονος και να εκτελεστεί η ποινή, ενώ το όπλο που είχε μαζί του εστάλη στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για βαλλιστική εξέταση ώστε να εξακριβωθεί αν το έχει χρησιμοποιήσει και σε ποια περίπτωση.

*** Παράνομα είχε στην κατοχή του ένα κυνηγετικό όπλο ένας 38χρονος, στου οποίου το σπίτι στην κοινότητα Χαλκιάδες της Άρτας έκαναν έρευνα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Μάλιστα, το είχε κλέψει στις 17 Δεκεμβρίου από το σπίτι ενός 57χρονου συγχωριανού του! Το όπλο κατασχέθηκε για να επιστραφεί στον δικαιούχο και σε βάρος του 38χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

protothema.gr