Φευγάτος(;) ο Ντιέγκο Κόστα

1433146262_extras_noticia_foton_7_1

Στη Μαδρίτη παίζει βασικό θέμα η επιθυμία του επιθετικού της Τσέλσι να φύγει από το Λονδίνο και να επιστρέψει στην Ατλέτικο.

Το ότι πρωί-μεσημέρι Δευτέρας το έπαιζε δεύτερο θέμα η «Marca», αναφέροντας το ως αποκλειστικό της ρεπορτάζ, προφανώς δεν είναι για να το αγνοείς. Σύμφωνα με το κείμενο λοιπόν, ο Ντιέγκο Κόστα είναι δυστυχισμένος στο Λονδίνο και έσπευσε να επικοινωνήσει με τον Ντιέγο Σιμεόνε, ζητώντας του να κάνει ότι μπορεί για να τον πάρει πίσω στην Ατλέτικο, ενώ του είπε ότι δέχεται ακόμα και να εισπράττει λιγότερα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Βραζιλιανο-Ισπανός επιθετικός μόνο άσχημα δεν έδειξε να αισθάνεται σε αγωνιστικό επίπεδο. Με 20 γκολ σε μόλις 26 αγώνες πρωταθλήματος έκανε σούπερ ξεκίνημα στην Premier League. Ωστόσο, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν του αρέσει καθόλου ο τρόπος ζωής στην Αγγλία, αλλά και το πως λειτουργούν τα πράγματα στην Τσέλσι(;).

Από την άλλη ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκλείεται να του βάλει πωλητήριο, καθώς τον θεωρεί αναντικατάστατο την δεδομένη στιγμή, ενώ και η Ατλέτικο είναι εξαιρετικά δύσκολο να κινηθεί για να τον πάρει εκ νέου πίσω, πληρώνοντας περισσότερα από τα 38 εκατ. ευρώ που εκείνη πέρσι εισέπραξε για την πώληση του. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα περίεργο και απρόσμενο δημοσίευμα.

gazzetta.gr