«Φεύγει» ο Κασίγιας από Ρεάλ

iker-casillas-15748

Το τελευταίο ρεπορτάζ στην Ισπανία εξηγεί το πως και το γιατί ο Ικερ Κασίγιας θα αποχωρήσει σίγουρα και σύντομα από τη Μαδρίτη.

Το ισπανικό κανάλι TVE κυκλοφόρησε με βεβαιότητα ότι ο Ικερ Κασίγιας θα φύγει τελικά από τη Ρεάλ. Καθώς λοιπόν θεωρείται σίγουρη η απόκτηση του Νταβίδ Ντε Χέα, ο σύλλογος επιθυμεί ο legend τερματοφύλακας του να φύγει με τιμές και ότι από την… πίσω πόρτα. Οπότε αυτό σημαίνει ότι την απόφαση αποχώρησης του θα πρέπει να την πάρει ο ίδιος ο αρχηγός των Μερένγκες και όχι να εκδιωχθεί.

Μάλιστα οι Μαδριλένοι είναι διατεθειμένοι να καλύψουν ακόμα και την όποια διαφορά θα υπάρχει στο οικονομικό σκέλος του συμβολαίου του Κασίγιας με την επόμενη ομάδα του. Προφανώς και ο Σαν Ικερ το έχει πάρει απόφαση ότι πρέπει να φύγει και έτσι εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Καλύτερη απ’ όλες οικονομικά έχει διαρρεύσει ότι είναι εκείνη της Φενερμπαχτσέ, αλλά μάλλον θα λάβει υπόψιν και άλλες παραμέτρους πριν αποφασίσει. Ολα πάντως συνηγορούν ότι το τέλος μία θρυλικής πορείας 16 επαγγελματικών χρόνων και 25 συνολικά, θα λάβει σύντομα τέλος.

gazzetta.gr