Φιορεντίνα-Παναιτωλικός 3-0

italia1

 

Ο Παναιτωλικός στο πρώτο του φιλικό στην Ιταλία γνώρισε την ήττα από τους «βιόλα». Δυο γκολ ο Σάρατε για την ομάδα του Πάουλο Σόουζα.

Οχι απλά ήταν δυνατό τεστ. Πιθανότατα ο Παναιτωλικός δεν θα βρει ξανά τέτοιο αντίπαλο μέσα στη σεζόν! Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη δοκιμάστηκε κόντρα στην Φιορεντίνα στο πρώτο της φιλικό επί ιταλικού εδάφους. Και μπορεί να γνώρισε την ήττα με 3-0 από το σύνολο του Πάουλο Σόουζα αλλά η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη.

Η ομάδα του Αγρινίου δέχθηκε γρήγορα δύο γκολ από τον Σάρατε (4′ και 24′) αλλά στη συνέχεια κατάφερε να κρατήσει και μπάλα και να προσπαθήσει ν’ απειλήσει την εστία του Λετσερίνι (χωρίς μεγάλη επιτύχια). Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ρόσι στο 77′. Οσο για το αρχικό σχήμα του Παναιτωλικού;

Ο Μύγας έπαιξε δεξί μπακ, ο Μπάκε αριστερά και οι Κούσας, Χαντάκης στόπερ. Αμυντικά χάφ ήταν ο Πάουλο με τον Παπάζογλου και τον Παπουτσογιαννόπουλο στις πτέρυγες έπαιξαν οι Ουάρντα και Ρότσα και στη κορυφή ο Μαρκόφσκι.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Λετσερίνι, Ζιλμπέρτο, Γκονσάλο, Αστόρι, Αλόνσο, Ντιακατέ, Σκετίνο, Κιέζα, Σάρατε, Χάτζι, Μπάες
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Κούσας, Μπάκε, Παπάζογλου, Μαρκόφσκι, Πάουλο, Ρότσα, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Χαντάκης, Ουάρντα