Αγγελόκαστρο: Απεγκλωβίστηκε ζωντανός μετανάστης ο οποίος βρισκόταν στο σασί νταλίκας

Απεγκλωβίστηκε ζωντανός πριν από λίγα λεπτά ο μετανάστης ο οποίος βρισκόταν στο σασί της νταλίκας και μεταφέρεται αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Να σημειωθεί ότι η νταλίκα ερχόταν από την Πολωνία και ο μετανάστης τρύπωσε στο σασί στην Ηγουμενίτσα, θεωρώντας προφανώς ότι το όχημα θα ταξιδέψει προς Ιταλία. Σταματώντας ο Βούλγαρος οδηγός στα διόδια του Αγγελοκάστρου, ο μετανάστης φώναξες και έγινε αντιληπτός. Η πυροσβεστική αναγκάστηκε να λύσει ολόκληρο τον αποθηκευτικό χώρο του οχήματος για να απεγκλωβίσει τον μετανάστη, ο οποίος είχε παγώσει.

 

Συναγερμός σε αστυνομία και πυροσβεστική σήμανε πριν από λίγη ώρα όταν βρέθηκε εγκλωβισμένο άτομο κάτω από νταλίκα.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες πρόκειται για μετανάστη που μπήκε κάτω από την νταλίκα. Όταν το όχημα, που κινούνταν στην Ιόνια οδό με κατεύθυνση προς Αντίρριο, έφθασε κοντά στα διόδια του Αγγελοκάστρου ο οδηγός σταμάτησε και βρήκε κάτω από την νταλίκα το εγκλωβισμένο άτομο.

Αμέσως ειδοποίησε τις αρχές, που έσπευσαν στο σημείο. Αρχικά είχε γίνει λόγος για τροχαίο δυστύχημα διότι η κινητοποίηση ήταν μεγάλη, ενώ δεν υπήρχε σαφής εικόνα για το συμβάν. Με το πέρασμα της ώρας τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα και μέχρι τώρα έχει διαπιστωθεί ότι πρόκειται μόνο για ένα άτομο και όχι για περισσότερα όπως έλεγαν οι αρχικές πληροφορίες.

Γίνεται προσπάθεια απεγκλωβισμού του από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου και την Αστυνομία.

Βάσω Βήττα – aixmi-news.gr