Επιβεβαιώνεται η υποψηφιότητα της Χρυσούλας Τασολάμπρου με τον συνδυασμό του κ. Γιώργου Παπαναστασίου η οποία θα συμμετέχει στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Αγρινίου. Η Χρυσούλα Τασολάμπρου είναι διπλωματούχος μουσικοδιδάσκαλος και καθηγήτρια Βυζαντινής Μουσικής (συνεργαζόμενη στη Σχολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών).

Έχει ολοκληρώσει του κύκλους σπουδών στη «Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων», «Λαογραφία – Σύγχρονος Λαϊκός Πολιτισμός» και «Ελληνικός Μουσικός Πολιτισμός και Εκπαίδευση» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι Ιδρύτρια της βραβευμένης παραδοσιακής χορωδίας «Αγία Σκέπη» και είναι ιδρύτρια του «Διεθνούς Σώματος Ψαλτριών στη Βυζαντινή Μουσική», του μεγαλύτερου πολιτιστικού σωματείου γυναικείας ψαλτικής.

Είναι Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Φιλαρμονικών και Ορχηστρών Ελλάδος.

Ήταν κεντρική παρουσιάστρια και ομιλήτρια σε πολιτιστικές εκδηλώσεις εντός και εκτός Ελλάδος (Σουηδία, Κωνσταντινούπολη, Αλβανία – Βόρειος Ήπειρος) καλεσμένη από τις κατά τόπους Μητροπόλεις, Πρεσβείες ή Προξενεία και έχει την ιδιότητα (απόφ.Δ.Σ.) της Εντεταλμένης Πολιτισμού Ελληνικών και Διεθνών Πολιτιστικών σωματείων.

Έχει γράψει το βιβλίο με τίτλο «Ελλήνων Ηχόχρωμα» με προλογισμό και έπαινο από τον Οικουμενικό Πατριάρχη, το οποίο θα παρουσιάσει εν ευθέτω χρόνο στην πόλη του Αγρινίου. Είναι η πρώτη γυναίκα συγγραφέας σε βυζαντινή παρασημαντική γραφή.

Για την αφιλοκερδή προσφορά της στην Ελληνική μουσική και εν γένει τον Ελληνικό Πολιτισμό έχει βραβευτεί από τον όμιλο για την UNESCO στο Διεθνές Φεστιβάλ Εκκλησιαστικής Μουσικής της Τήνου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στο 10ο Διεθνές φεστιβάλ χορωδιών και Ορχηστρών, από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Διευθυντών Χορωδιών Ελλάδοςαπό τον Σύνδεσμο Φιλαρμονικών και ορχηστρών Ελλάδοςαπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο (Προεδρικό Μέγαρο 2017).

Άρθρα της έχουν φιλοξενηθεί σε έγκριτα περιοδικά (art & art Magazine) και έχει παραχωρήσει συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση (ΕΡΤ και τοπικά ΜΜΕ).

Από το 1995 εργάζεται ως διοικητικός στην ΕΥΡΩΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Καρκαμπούνα και έχει δύο γιους μαθητές του Λυκείου.