Πριν από λίγη ώρα έφτασε στο εκλογικό του κέντρο ο Γιώργος Παπαναστασίου με μικρούς και μεγάλους να τον υποδέχονται με κόρνες και έντονα χειροκροτήματα. Χαρακτηριστική η δήλωση που έκανε στους δημοσιογράφους λέγοντας ότι: «Οι Αγρινιώτες απέδειξαν ότι μας εμπιστεύονται. Λάβαμε μεγαλύτερο ποσοστό από το 2014. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε. Πάμε για το δεύτερο για μία μεγάλη νίκη».

Στο παρακάτω βίντεο καταγράφονται εικόνες από το εσωτερικό του εκλογικού κέντρου. Όπως, εύλογα, αντιλαμβάνεται κανείς επικρατεί πανηγυρικό κλίμα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα να δίνουν στην παράταξη «Αγρίνιο – Νέα Αρχή – Τόπος να Ζεις» ποσοστό της τάξεως του 40,90%.

 

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Σας ευχαριστώ  που σήμερα μας δείξατε ακόμη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και μας επιβραβεύσατε με μια ξεκάθαρη νίκη. Σας ζήτησα καθαρή εντολή για να συνεχίσουμε το έργο μας και μας την δώσατε.  Με την ψήφο σας δικαιώσατε την προσπάθειά μας και μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε πριν από 5 χρόνια. Θέλω να σας υποσχεθώ ότι σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Όπως σας έχω αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια  η σύνθεση δυνάμεων είναι κομμάτι της πολιτικής μου φιλοσοφίας. Σας ζητώ λοιπόν να συνεχίσουμε για το Αγρίνιο που αγαπάμε και μας αξίζει. Πάμε όλοι μαζί για τη δεύτερη Κυριακή, για να υλοποιήσουμε όσα σχεδιάσαμε με τόλμη για το Αγρίνιο».