Ως ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αιτωλοακαρνανίας καταγγέλλουμε ανοιχτά στο λαό και τη νεολαία την προκλητική προσπάθεια πλήρους κατατρομοκράτησης και εκφοβισμού οποιουδήποτε ζωντανού κυττάρου αγώνα της πόλης μέσα από τη σιδερένια πυγμή των αρχών.

Εντάσσεται, κατά τη γνώμη μας, σε μια συνολικότερη προσπάθεια να καμφθεί το φρόνημα όλων όσων αγωνίζονται εν όψει των κρίσιμων μαχών που καλείται να δώσει το μαζικό πολιτικό κίνημα την αμέσως επόμενη περίοδο ενάντιο σε ΚΕΦΑΛΑΙΟ – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ
Σε μια συγκυρία που επιβάλλεται η αντιλαϊκή πολιτική Κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ-Κεφαλαίου ο αυταρχισμός και η καταστολή είναι απαραίτητοι όροι για την εδραίωση της κανιβαλικής επίθεσης.

Παράλληλα θεωρούμε ότι είναι ώρα να ανοίξει διάπλατα στους κόλπους του κινήματος εν όψει της δυσχερούς κατάστασης που διαμορφώνεται η συζήτηση για το πώς μαζικά το ίδιο το κίνημα και οι δομές του υπερασπίζονται τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες, το αναφαίρετο, εν προκειμένω, δικαίωμα να αγωνίζεται και να διαδηλώνει ο λαός και η νεολαία χωρίς αστυνομική επιτήρηση και παντός είδους πρόκληση.

Μια συζήτηση που αγκαλιάζει ακόμα και το ζήτημα της μαζικής περιφρούρησης των διαδηλώσεων από τα ίδια τα όργανα του κινήματος αλλά και το πώς αυτά οργανωμένα και μαζικά αμύνονται και απαντάνε στην ωμή βία, την αυταρχική θωράκιση και καταστολή του κρατικού μηχανισμού.

Η Τρομοκρατία δε θα περάσει!

Καμιά δίωξη στους 5 συλληφθέντες!

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης την Τετάρτη 19/9 στις 10.30πμ στα Δικαστήρια Αγρινίου.