Το σκάφος Skorpios με καπετάνιο τον Ρώσο μεγιστάνα κατέκτησε την πρώτη θέση στο Club Swan 50 μετά από τρεις ημέρες αγώνα στον κόλπο της Πάλμα…

Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ καταγράφηκε πριν από λίγες ημέρες στην ιστιοπλοΐα. Ο Ρώσος μεγιστάνας συμμετείχε στους διεθνείς αγώνες The Nations Trophy 2019 που πραγματοποιήθηκαν από τις 8 έως και τις 12 Οκτωβρίου στον κόλπο της Πάλμα στη Μαγιόρκα.

Το σκάφος Skorpios με καπετάνιο τον Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ κατέκτησε την πρώτη θέση στο ClubSwan50 μετά από τρεις ημέρες αγώνα στον κόλπο της Πάλμα. Οι προπονήσεις που έκανε ολόκληρη η ομάδα του Skorpios έφερε τα αποτελέσματα που περίμενε ο κ. Ριμπολόβλεφ ο οποίος πλέον ετοιμάζεται για τους επόμενους αγώνες.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η ομάδα του Ρώσου ιδιοκτήτη του Σκορπιού κερδίζει τέτοιους αγώνες. Τον περασμένο Ιούνιο η ομάδα η ομάδα του ιστιοφόρου Skorpios με επικεφαλής τον Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Class Swan Club 50, του φημισμένου διεθνούς διαγωνισμού ROLEX GIRAGLIA.

Η ομάδα του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ έχοντας την πολύτιμη βοήθεια του ξαδέρφου του Αντρέι Κονογκόροφ και των υπόλοιπων μελών της ομάδας- μεταξύ των οποίων και το γνωστό μοντέλο Ντάρια Στρόκους- κατάφερε να κερδίσει με το σκάφος Skorpios τον 67o αγώνα ιστιοφόρων ROLEX GIRAGLIA που πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως και τις 15 Ιουνίου 2019 σε Σεντ Τροπέζ και Μονακό.

Τώρα το κύπελλο στους αγώνες της Μαγιόρκα παρέλαβε ο ίδιος ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ που είχε στο πλευρό του τη σύντροφό του Ντάρια Στρόκους αλλά και τον ξαδερφό του Αντρέι Κονογκόροφ.

protothema.gr