Σκληρή ήταν η απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου στον Αλέξη Κούγια κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Super League, όταν ο ιδιοκτήτης της Α.Ε.Λ. τον χαρακτήρισε ως «διεφθαρμένο».

Λεκτική επίθεση στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο όπως επίσης και στον νέο πρόεδρο της Super League, Λεωνίδα Μπουτσικάρη έκανε ο Αλέξης Κούγιας κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Παρασκευής. Ωστόσο, η απάντηση του πρώτου ήταν άμεση, απαντώντας του μεταξύ άλλων πως «είσαι τρελός»!

Συγκεκριμένα, η στιγμή έντασης ξεκίνησε όταν ο Αλέξης Κούγιας απευθύνθηκε στον Γιάννη Αλαφούζο, χαρακτηρίζοντάς τον ως «διεθφαρμένο»: «Είσαι ένας διεφθαρμένος. Κρυβόσουν μήνες στο Λονδίνο. Και μαζί με τον Πατέρα και τον Ντογιάκο στήσατε τον Μαρινάκη για να τον βάλετε φυλακή με όλους τους στημένους», είπε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της Α.Ε.Λ., ενώ απευθύνθηκε και στον νέο πρόεδρο της λίγκας, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, λέγοντάς του: «Ήσουν δικηγόρος του Τσακογιάννη και του Σταθάκη. Ένα παιδί για τα θελήματα».

Η απάντηση από πλευράς Αλαφούζου ήταν άμεση πάντως, με τον μεγαλομέτοχο του «τριφυλλιού» να λέει στον ιδιοκτήτη της Α.Ε.Λ. ότι «έχει εκπροσωπήσει όλους τους εγκληματίες» και δεν μπορεί να κατηγορεί τον Μπουτσικάρη που ως δικηγόρος εκπροσώπησε τον Σταθάκη. Μάλιστα η απάντηση έγινε και σε αντίστοιχο… τόνο αφού ο Αλαφούζος απευθύνθηκε και αυτός στον Κούγια λέγοντάς του: «Τον κακό σου τον καιρό, είσαι τρελός!».

sdna.gr