Σε εξέλιξη βρίσκεται η τηλεδιάσκεψη της Superleague για το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με τον Π.Σ.Α.Π.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετέχουν οι Μυνάς Λυσάνδρου (Α.Ε.Κ.), Αλέξης Κούγιας (Α.Ε.Λ.), Θόδωρος Καρυπίδης του Α. (Άρης), Δημήτρης Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Κάτια Κοξένογλου (Ατρόμητος), Παναγιώτης Λούτσος (Βόλος), Άρης Πιαλόγλου (Ξάνθη), Τάκης Αγραφιώτης (Ολυμπιακός), Ηλίας Πουρσανίδης (Ο.Φ.Η.), Γιάννης Αλαφούζος-Λεωνίδας Μπουτσικάρης (Παναθηναϊκός), Φώτης Κωστούλας (Παναιτωλικός), Νίκος Ζαμάνης (Πανιώνιος), Μάκης Γκαγκάτσης (Π.Α.Ο.Κ.), Σάκης Τσικνής (Λαμία) και ο Στέργιος Αντωνίου εκ μέρους της Ε.Π.Ο.

Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού που ήταν από τους υπέρμαχους της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος στην προηγούμενη τηλεδιάσκεψη, επισήμανε -μετά το “ναυάγιο” των συζητήσεων” με τον Π.Σ.Α.Π.- ότι πλέον οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να συνεχίσουν το πρωτάθλημα.

«Τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε. Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν και προπονούνται. Δεν πήραμε την απόφαση όταν έπρεπε να την πάρουμε», ανέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Από εκεί και πέρα ο Θ. Καρυπίδης του Άρη πρότεινε να ζητηθεί οικονομική βοήθεια από την πολιτεία, με τον Μηνά Λυσάνδρου να συμφωνεί μαζί του. Στη συνέχεια ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού επισήμανε το αβέβαιο τηλεοπτικό περιβάλλον που θα προκύψει την επόμενη σεζόν κι ότι αυτό θα σημάνει μειώσεις τηλεοπτικών συμβολαίων.

sdna.gr