Η ανάγκη τρίτου δρόμου μετά την ανάπλαση, οδηγεί την κυβέρνηση στην κατασκευή του τούνελ που στο παρελθόν έχει γίνει αρκετή κουβέντα με τον συντοπίτη μας πρώην υπουργό κ. Δημαρά να παίρνει θέση στο Παναυπακτιακό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Ναύπακτο το περασμένο καλοκαίρι.

Το στένεμα της οδού Τζαβέλλα μετά την ανάπλαση επιταχύνει τις εξελίξεις για την δημιουργία του περιβόητου τούνελ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Nafpaktianews.gr ο Βασίλης Γκίζας είχε συνάντηση με ανθρώπους της Εγνατίας Α.Ε. χωρίς ωστόσο να αυτό να έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Σε ερώτηση μας προς το Δήμαρχο Ναυπακτίας για την συνάντηση δεν θέλησε να σχολιάσει το θέμα λέγοντας ότι η Δημοτική Αρχή θα προσπαθήσει έως το τέλος της θητείας της να δώσει λύσεις στο κυκλοφοριακό της πόλης.

Όσον αφορά για το έργο θα απαιτηθούν δύο χρόνια από την εγκατάσταση του εργολάβου. Ο δρόμος θα ξεκινά από τον χείμαρρο ΣΚΑ, θα διέρχεται από το βόρειο τμήμα της πόλης πίσω από τον Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου και θα περνά κάτω από το κάστρο στο ύψος του διοικητηρίου και θα καταλήγει λίγο πάνω από το κοιμητήριο του Αγίου Στεφάνου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι πρώτες ενέργειες είχαν δρομολογηθεί επί της Δημαρχίας του Παναγιώτη Λουκόπουλου μετά την θετική στάση του τότε υπουργού κ. Δημαρά που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Είναι μια θετική εξέλιξη που τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου από την δημοτική για να γίνουν γνωστές όλες οι ενέργειες που έχουν γίνει.

nafpaktianews.gr