Στις 09:30 θα βρεθούν στον αθλητικό δικαστή της Super League οι ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. και Ξάνθη για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας. Το gazzetta.gr βρίσκεται στα γραφεία της Super League.

Στις 09:30 είναι προγραμματισμένη να εκδικαστεί η υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τον υποβιβασμό των δύο ομάδων.

Θυμίζουμε πως οι δύο ΠΑΕ κατέθεσαν στο διοικητικό Εφετείο αίτημα για ακύρωση του πορίσματος της ΕΕΑ και ταυτόχρονα αίτηση προσωρινής διαταγής να μην χρησιμοποιηθεί στην εκδίκαση της υπόθεσης από τα αθλητικά όργανα μέχρι να συζητηθεί η πρώτη αίτηση από τα αρμόδια δικαστικά όργανα.

 

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας

Με τους δικηγόρους των ομάδων να βρίσκονται από νωρίς στα γραφεία της Λίγκας, υπάρχει και αρκετά μεγάλη αστυνομική δύναμη.

Και ο Πανιώνιος και ο Κούγιας

Στην Λίγκα εκτός από τους δικηγόρους του Π.Α.Ο.Κ., της Ξάνθης και του Ολυμπιακού βρίσκεται τόσο ο Αλέξης Κούγιας όσο και η δικηγόρος του Πανιωνίου, η κυρία Τσαγκαράκη. Θυμίζουμε πως ο Πανιώνιος έχει καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την Ξάνθη.

gazzetta.gr