Μετά το «Τατουάζ» ο Γιώργος Αγγελόπουλος ετοιμάζεται να δοκιμαστεί ξανά σε ρόλο ηθοποιού, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Όπως αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης στην εκπομπή «Πρωινό», ο νικητής του Survivor πραγματοποίησε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 προκειμένου να τον απολαύσουμε σε guest ρόλο στη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος».

Το σενάριο της ελληνικής version του Ezel δεν μοιάζει να υφίσταται πλέον, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να ετοιμάζεται για νέες τηλεοπτικές περιπέτειες. 

Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει ακόμα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο ίδιος θα χαρίσει αέρα ανανέωσης στην έτσι κι αλλιώς επιτυχημένη σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου.

 

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, αποκλειστικά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 , θα γίνει η απευθείας μετάδοση της κλήρωσης για την τελική φάση του EURO 2020.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, στον χώρο της ROMEXPO, όπου οι 24 κορυφαίες εθνικές ομάδες θα χωριστούν σε έξι ομίλους των τεσσάρων ομάδων και θα μεταδοθεί στις 18:45 ζωντανά από τον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Δημοσθένη Γεωργακόπουλο.

Καλεσμένοι στο στούντιο μέλη της χρυσής εθνικής ομάδας του 2004

O ANT1 έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα των αγώνων του EURO 2020, η πρώτη σέντρα του οποίου θα δοθεί στις 12 Ιουνίου 2020 και θα διεξαχθεί σε 12 πόλεις.

dailymedia.gr