Ο Άνθιμος Ανανιάδης γίνεται… μοναχός για τις ανάγκες της νέας του ταινίας και ο… Λίαμ Νίσον είναι ανήσυχος στην τοποθεσία Χόλυγουντ.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης μοναχός. Όχι στην πραγματικότητα, αλλά για τις ανάγκες της νέας ταινίας με τίτλο The Greek Job, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, «μετά την φονική επίθεση της αστυνομίας στο αρχηγείο της Επαναστατικής οργάνωσης «Φοίνικας» το 2010, ο φυγάς Γιάννης Γρηγοριάδης ή αλλιώς Johnny Grik βρίσκει καταφύγιο για τα επόμενα 10 χρόνια στα βουνά του Αγίου Όρους.

Μια επίσκεψη του Πρωθυπουργού (Μιχάλη Μαρκάτη) στο Άγιο Όρος το 2020 μεταφέρει τον Γιάννη (σ.σ. Άνθιμος Ανανιάδης) ανάμεσα σε δύο κόσμους. Την πολιτική και γκανγκστερική σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

Η αριστουργηματική μουσική επένδυση από τον σπουδαίο συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη συνθέτουν μια μοναδική ταινία δράσης διεθνούς κύρους που φιλοδοξεί να ταξιδέψει την χώρα μας στο εξωτερικό.

Με την επιστροφή του από το Λος Άντζελες ο Άνθιμος Ανανιάδης και η A.A Productions επενδύουν κινηματογραφικά εμπνευσμένοι, από την ιστορία της Ελληνικής οικονομικής κρίσης με ένα δυνατό cast ηθοποιών μεταξύ αυτών Κώστας Βουτσάς, Rico Simonini, Eric Roberts, Μαρία Κορινθίου, Μιχάλης Μαρκάτης, Ιφιγένεια Μακρή και πολλοί άλλοι νέοι ηθοποιοί.

Τη σκηνοθεσία και διεύθυνση φωτογραφίας στην παραγωγή που πρωταγωνιστεί ο Άνθιμος Ανανιάδης υπογράφει ο Dragan Nikolic ενώ την οργάνωση παραγωγής ο Τάκης Δημόπουλος, stunt and action coordinator Babis Hawk, Art director Δημήτρης Κατσίκης, κοστούμια Δέσποινα Χειμώνα, visual effects Αδερφοί Αλαχούζοι, associate producer Ανδρέας Κοντογούρης και George Zakk με την Olive Brunch Media.

Άνθιμος Ανανιάδης
Ο Άνθιμος «μοναχός» Άνθιμος Ανανιάδης / Φωτογραφία από: YouTube

Η φιλόδοξη παραγωγή επενδύει σε ένα φίλμ νέο νουάρ δράσης πάνω στην σύγχρονη Ελλάδα. Το πρώτο επίσημο teaser κυκλοφόρησε ενώ η ταινία αναμένεται να βγει μέσα στο 2020″.

 

Δείτε το πρώτο teaser treiler για την ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο «μοναχός» Άνθιμος Ανανιάδης

Ο πρωταγωνιστής Ιωάννης Γρηγοριάδης ή «Jonny Grik» κατέφυγε για 10 χρόνια σύμφωνα με το σενάριο στο Άγιον Όρος κρυμμένος από σκοτεινές δυνάμεις που τον ήθελαν νεκρό.

Φωτογραφίες από: YouTube

newsit.gr