Στις αρχές Μαρτίου μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του

Όταν ο Αντρέα Μποτσέλι  ερμήνευε κλασικά τραγούδια και ύμνους στον άδειο καθεδρικό ναό Ντουόμο, στο Μιλάνο εκφράζοντας, με τον συγκλονιστικό αυτό τρόπο, την συμπαράστασή του στην πατρίδα του, την Ιταλία που στέναζε από την πανδημία, κανείς δεν γνώριζε ότι είχε προσβληθεί και ο ίδιος από κορωνοϊό.

Όπως αποκάλυψε ο διάσημος Ιταλός τενόρος στην εφημερίδα Corriere della Sera, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά βρέθηκαν θετικοί στον COVID – 19 στις αρχές Μαρτίου. Παρότι, ωστόσο, τα σωμπτώματά τους ήταν ήπια, κάνει λόγο για μία εμπειρία που θα την θυμάται ως «εφιάλτη».

«Η εμπειρία μου από τον κορωνοϊό; Μια τραγωδία, όλοι μας μολυνθήκαμε στην οικογένεια, με πυρετό, παρότι δεν ήταν πολύ υψηλός, βήχα και φτέρνισμα», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ξεπεράσαμε την ασθένεια πολύ καλά, παρόλο που δυστυχώς χρειάστηκε να ακυρώσω πολλές συναυλίες και αυτό ήταν μια κακή εμπειρία. Ήταν σαν να ζούσα έναν εφιάλτη γιατί ένιωθα ότι δεν είχα πλέον τον έλεγχο της κατάστασης. Ήλπιζα να ξυπνήσω από στιγμή σε στιγμή».

https://www.protothema.gr/