Ήταν να μην της πει να διακόψουν την παράνομη σχέση τους κι εκείνη δεν έχασε ευκαιρία κι έκανε τον βίο αβίωτο στη σύζυγο του εραστή της!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, «Πολίτης», ο σύζυγος γυναίκας από το Ιράκ, πολιτική πρόσφυγας, την απατούσε με την 48χρονη γειτόνισσά τους από τη Λάρνακα.

Όταν ζητήθηκε από την 48χρονη ερωμένη να διακόψει την σχέση της με τον εραστή σύζυγο, εκείνη άρχισε να προκαλεί διάφορα προβλήματα στην οικογένειά του.

Το απίθανο περιστατικό συνέβη το 2016, σε δήμο της Επαρχίας Λάρνακας.

Το “τρομερό” της υπόθεσης ήταν πως οι δυο οικογένειες ήταν γείτονες και αρχικά είχαν αναπτύξει φιλικές σχέσεις μεταξύ τους.

Μάλιστα, η 48χρονη κατηγορούμενη βοηθούσε οικονομικά την οικογένεια του εραστή της, αλλά όπως φάνηκε δεν έμεινε μόνο στη βοήθεια, αφού έκανε και εξωσυζυγική σχέση με τον άνδρα της παραπονούμενης!

Όταν ο εραστής ένιωσε ότι απειλείτο ο γάμος του, ζήτησε από την 48χρονη γειτόνισσα να διακόψουν κι εκείνη θέλοντας να τον εκδικηθεί άρχισε να τους δημιουργεί συνεχώς προβλήματα κάνοντάς τους τη ζωή μαρτύριο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, όταν η παραπονούμενη βρέθηκε σε γήπεδο παρακολουθώντας αγώνα μπάσκετ, η 48χρονη της επιτέθηκε λούζοντάς την με χυμό και βρίζοντάς την χυδαία.

Τελικά, η υπόθεση βρήκε τον δρόμο της δικαιοσύνης, με το Δικαστήριο να επιβάλλει στην 48χρονη πρόστιμο ύψους 750€, με την κατηγορία της επίθεσης και της δημόσιας εξύβρισης.

newsit.com.cy