Ολοένα και πιο δύσκολο γίνεται για τους περισσότερους να ακούνε τον Alex Jones. Είναι γνωστός για το ότι φωνάζει τόσο δυνατά που θα μπορούσαν να εκραγούν τα αγγεία στο κεφάλι του.

Αφού την περασμένη εβδομάδα το Spotify αφαίρεσε κάποια από τα podcasts του Alex Jones, οικοδεσπότη του Infowars, ήρθε η σειρά της Apple.

H Apple επιβεβαίωσε ότι κατέβασε τα περισσότερα podcasts από το iTunes και τις podcast εφαρμογές.

Ανακοίνωσε ότι αφαίρεσε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη για 5 από τα 6 Infowars του Alex Jones. Το μοναδικό που έμεινε μέχρι το βράδυ της Κυριακής είναι το RealNews With David Knight.

Alex Jones: Η αντίδραση του facebook

Ήταν στα τέλη Ιουλίου που το facebook είχε κατεβάσει το προφίλ του για 30 μέρες λόγω bullying και υιοθέτησης λόγου μίσους.

Ο θεωρητικός της συνωμοσίας υποστήριζε ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον οργανώθηκαν από την κυβέρνηση.

Υποστήριξε επίσης μια θεωρία πως η σφαγή στο δημοτικό σχολείο Sandy Hook το 2012 ήταν ψέμα από αριστερές δυνάμεις για την προώθηση του ελέγχου των όπλων. Στην επίθεση στο Κονέκτικατ είχαν χάσει τις ζωές τους 26 παιδιά και ενήλικες.

Έχει μάλιστα μηνυθεί από δύο γονείς παιδιών που φοιτούσαν στο Sandy Hook. Διεκδικούν τουλάχιστον 1 εκατομμύριο δολάρια, υποστηρίζοντας πως οι εκπομπές του τους έχουν κάνει στόχο παρενόχλησης.

Το facebook ανακοίνωσε επίσης νωρίς τη Δευτέρα ότι αφαίρεσε 4 σελίδες του Alex Jones επειδή τις τελευταίες μέρες ανέβαζε συνέχεια αναρτήσεις που παραβίαζουν τους όρους χρήσης.

Reuters, Dailybeast