Στο αρχείο η υπόθεση βιασμού για τον Νεϊμάρ – Πλησιάζει το «μπαμ» με Ρεάλ! (Πρωτοσέλιδο)

Η υπόθεση του βιασμού, με τον οποίο κατηγορείται ο Νεϊμάρ, δεν προχωρά, καθώς φαίνεται πως για την ώρα θα μπει στο αρχείο, ύστερα από εισήγηση της Εισαγγελέως.

Εισαγγελέας Φλάβια Μερλίνι αναφέρει, ότι δεν πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία. Κάπως έτσι, ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, που μοιάζει τις τελευταίες ώρες να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης, γλιτώνει προς το παρόν από τις κατηγορίες της Ναζίλα Τριντάντε Μέντες.

«Ζητήσαμε να μπει η υπόθεση στο αρχείο, χωρίς να υπάρξει συνέχεια. Είναι αδύνατο να μάθουμε τι έγινε στους 4 τοίχους. Υπάρχει η μαρτυρία του κατηγορούμενου και εκείνη του κατηγορητηρίου, χωρία να έχουμε επιπλέον στοιχεία, που να συντείνουν για τη σύλληψη του κατηγορουμένου», ανέφερε η Μερλίνι. Με αυτό τον τρόπο, η υπόθεση θα πάρει το δρόμο για το αρχείο, αλλά «δε σημαίνει ότι τελειώνει οριστικά», όπως πρόσθεσε η Εισαγγελέας.

Την ίδια ώρα, «φωτιά» φαίνεται πως βάζει το τελευταίο πρωτοσέλιδο της «Marca», η οποία δείχνει πως ο «Νέι» μάλλον πλησιάζει προς τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ισπανική εφημερίδα, που υποστηρίζει τα «χρώματα» της «Βασίλισσας» ανήρτησε την φωτογραφία του Βραζιλιάνου και δίπλα το σήμα της ομάδας, με τις φήμες λογικά να «φουντώνουν».

sdna.gr