Μετράμε πλέον αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα του Open TV. Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη κάνει πρεμιέρα με εντελώς καινούργιο πρόγραμμα θα βγει στον αέρα στις 24 Οκτωβρίου, ενώ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού έχουν καλλιεργηθεί υψηλές προσδοκίες.

Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τους ανταποκριτές του καναλιού. Ο Μιχάλης Ιγνατίου θα είναι στην Ουάσιγκτον, ο Θανάσης Αυγερινός στη Μόσχα, η Μαρία Ψαρά στις Βρυξέλλας, η Μαρία Ζαχαράκη στην Κωνσταντινούπολη και ο Παντελής Βαλασόπουλος στο Βερολίνο.

Ανέφερε μάλιστα ότι το κανάλι διαθέτει το καλύτερο δίκτυο ανταποκριτών.

Ο Θανάσης Αυγερινός ανέφερε με τη σειρά του: «Από την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου ραντεβού από τη Μόσχα στη συχνότητα του Open TV και ειδικότερα στην πρωϊνή σούπερ-ενημερωτική ζώνη 05-09:00 και στα δελτία ειδήσεων των 14:00 με Λίνα Δρούγκα και των 19:00 με Έλλη Στάη. Έρχονται κι άλλα περίεργα χρόνια, η γειτονιά μας βράζει, μακάρι να τα καταφέρουμε να είναι όσο γίνεται πιο ασφαλή και ειρηνικά για την πατρίδα μας…».

Ο Μιχάλης Ιγνατίου σημείωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Μετά από πρόταση του Δημήτρη Μιχαλέλη, θα συμπορευτώ μαζί με τους συναδέλφους του OPEN Channel στη νέα δημοσιογραφική προσπάθεια, με αναλύσεις από την Ουάσιγκτον και την έδρα του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη».

dailymedia.gr