Ο Ναυπάκτιος Dj Αλέξης Ψυχογιός μίλησε στο AgrinioTimes.gr και τον Παρασκευά Μάζη για τα live που έκανε εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού με δεκάδες τραγουδιστές, παρουσιαστές και άλλους ανθρώπους με καταξιωμένη πορεία, ο καθένας, στον δικό του χώρο όπου και έχει γίνει ευρέως γνωστός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: Μου το πρότεινε ο φίλος μου Δημήτρης Καταρέλος να κάνω κάποια live, ώστε να μπουν οι φίλοι μας και έτσι να στήσουμε την δίκη μας παρέα και να κάνουμε τον κόσμο να περάσει όσο μπορεί καλύτερα  τις συγκεκριμένες ώρες.

Το πρώτο που σκέφτηκα είναι να καλέσω Ναυπάκτιους αγαπημένους καλλιτέχνες.

Ξεκίνησα λοιπόν με τον Αντώνη Ρήγα, τον Γιάννη Μητσόπουλο, τον Λευτέρη Μητσόπουλο τον Δημήτρη Κοργιαλά την Κωνσταντίνα Χαντζηανδρέου και την Μαργαρίτα Μαρλαφέκα.

Αφού έβλεπα ότι ο κόσμος πέρναγε πολύ ευχάριστα, η ανταπόκριση τεράστια θα έλεγα, όποτε έστειλα μηνύματα σε αρκετούς σπουδαίους ανθρώπους από στον χώρο της μουσικής αλλά και από τον χώρο της τηλεόρασης, χωρίς να μου αρνηθούν καθώς από από παιδιά της Ναυπάκτου που και εκείνα δέχθηκαν να βγουν στο live και ήταν πραγματικά δίπλα μας.

Νιώθω ευγνώμων και τους ευχαριστώ όπως όλα τα παιδιά που μας παρακολουθούσαν μέχρι και το τελευταίο μας Live στο Λιμάνι της Ναυπάκτου.

 

Για την ιστορία να αναφέρουμε και τα ονόματα όλων των καλεσμένων: Άγγελος Τσακίρης, Πιλάτος Κουνατίδης, Αλέξης Πρεβενάς, Κωνσταντίνος Φραντζής, Ανδρέας Στεργιόπουλος, Μάκης Μέρας, Δημήτρης Χριστοδουλάκης, Σταμάτης Καπίρης, Βαλάντης, Κώστας Καραφώτης, Νάσος Καρακώστας, Δημήτρης Γιώτης, Κωνσταντίνος Νάζης, Αναστάσιος Ράμμος, Άκης Δείξιμος, Γιάννης Καψάλης, Κωνσταντίνος Χαρακίδας, Σωτήρης Τραχάνης, Νίκος Σπυριδαντωνάκης, Λάκης Γαβαλάς, Τρύφωνας Σαμαράς, Έλενα Παπαπαναγιώτου, Ματίνα Μαίρη, Μαρίνα Λαζαράκη, Stefany Loca, Εύα Πολιτάκη, Σάσα Μπάστα και Anastasia Giousef.

Μπορείτε να τα απολαύσετε το καθένας ξεχωριστά από τον Επίσημο Λογαριασμό του Ναυπάκτιου Dj ΕΔΩ