Αν και επέστρεψε από το -16, η Α.Ε.Κ. ηττήθηκε με 80-73 από την Μπαϊρόιτ στη Γερμανία και έχασε κι άλλο πολύτιμο έδαφος στο Basketball Champions League.

Απομακρύνεται η πρόκριση για την ΑΕΚ στο Basketball Champions League. Για την έβδομη αγωνιστική του τρίτου ομίλου έχασε με 80-73 από την Μπαϊρόιτ στη Γερμανία και με ρεκόρ 3-4 υποχώρησε στην έκτη θέση.

Χάρη στο 9-0 σερί στην τέταρτη περίοδο, ο Π.Α.Ο.Κ. νίκησε 83-76 τη Βέντσπιλς στην Πυλαία για την έβδομη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA και πήρε «παράταση» για την πρόκριση στους «16».

Ο Π.Α.Ο.Κ. νίκησε 83-76 τη Βέντσπιλς στην Πυλαία για την έβδομη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA και με ρεκόρ 2-5 ελπίζει ακόμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, κάτι που ισχύει και για τη Βέντσπιλς, που πήγε στο 3-4.

Παρά τα πολλά προβλήματά του, ο Άρης το πάλεψε κόντρα στην Οστάνδη, αλλά επέστρεψε με την ήττα (69-67) από το Βέλγιο, πέφτοντας στο 3-4 στον τέταρτο όμιλο του Basketball Champions League.

Το πάλεψε πολύ, αλλά δεν τα κατάφερε ο Άρης!

Αν και αντιμετώπιζαν προβλήματα, παίζοντας χωρίς Πέτγουεϊ, Βον και Μόραντ, οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν 69-67 στις λεπτομέρειες από την Οστάνδη και έπεσαν στο 3-4 στον τέταρτο όμιλο του Basketball Champions League.

sport-fm.gr