Το Δ.Σ. του Χρυσού Αστέρα Παντάνασσας για τις μεταγραφές της ομάδας

Το Δ.Σ. του ΧΡΥΣΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ έχει ξεκαθαρίσει από τη στιγμή που προσέλαβε τον Παναγιώτη Πλατανιά ότι προτεραιότητά μας είναι να παραμείνουν στο ρόστερ όλοι οι παίκτες που βρίσκονταν και πέρσι στο δυναμικό μας. Αυτό το πετύχαμε έχοντας έρθει σε συμφωνία με τους παίκτες της ομάδας μας και έχουμε κάνει τα πλάνα μας για τη νέα χρονιά. 

Τις τελευταίες ημέρες όμως διαβάζουμε και ακούμε πως υπάρχουν ομάδες που έχουν στο στόχαστρο ποδοσφαιριστές μας και μάλιστα ακόμα και παίκτες που έχουν ξεκινήσει από τα “σπλάχνα” της ομάδας μας.

Σε περιπτώσεις που κάποιοι θέλουν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστή μας, καλό θα ήταν να μην παρακάμπτουν τη Διοίκηση του Συλλόγου μας, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να θεωρηθεί ακόμα και ανήθικο.

Εμείς μπορούμε να συζητήσουμε οποιαδήποτε πρόταση αφορά ποδοσφαιριστή μας και δεν είμαστε απαραίτητα αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης.

Καλούμε ορισμένους να αντιληφθούν ότι ο τρόπος που γίνονται οι μεταγραφές δεν έχει αλλάξει και είναι συγκεκριμένος. Η ομάδα που ανήκει ο παίκτης υπογράφει ελευθέρας και στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής πηγαίνει αυτό το χαρτί στην ομάδα που επιθυμεί και έχει συμφωνήσει να πάει. Έτσι γίνονται ακόμα οι μεταγραφές.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του ΧΡΥΣΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ