Τι κι αν στο επεισόδιο που προβλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 2 Ιουνίου 2020 ήταν σειρά του Ναυπάκτιου Κωνσταντίνου Παπακωστόπουλου να τα βάλει με τη τύχη του, σήμερα Τετάρτη, 3 Ιουνίου ο χάρτης κλήρωσε την Αγρινιώτισσα Εύη ώστε να αντιμετωπίσει τον τραπεζίτη, σε ένα διήμερο με… άρωμα Αιτωλοακαρνανίας μέσα από το πολύ πετυχημένο καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Deal».

Χαρακτηρίζοντας την Εύη, τότε θα μιλούσαμε για μία δραστήρια, μαχητική μα πάνω απ’ όλα πολύτεκνη μητέρα η οποία έχει μάθει μέσα από τις δυσκολίες της ζωής και αποδεικνύεται ως σκληρό καρύδι θέλοντας κάθε φορά να διεκδικήσει το καλύτερα για την ίδια μα πρώτα και πάνω απ’ όλα για τα τέσσερα παιδιά της.

Και όπως φάνηκε και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού που έκανε από την αρχή μέχρι το τέλος ο αριθμός 4, ήταν σημαδιακός αλλά και το γεγονός πως είχε το κουτί με τον αριθμό Νο1, μιας και όπως δήλωσε την του Μάρτη γεννήθηκε ο γιος της Δημήτρης.

Η ίδια αν και μητέρα τεσσάρων παιδιών, δυο αγοριών και δύο κοριτσιών της Αδαμαντίας, του Νικόλα και της Δέσποινας εργάζεται ως καθαρίστρια σε σχολείο και παράλληλα σπουδάζει στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας. Είχε παντρευτεί -λόγω έρωτα- σε ηλικία 16-17 ετών αλλά τώρα θέλησε να κάνει πράξη το απωθημένο που είχε δηλαδή να πάρει το πτυχίο της και ελπίζει να προλάβει να το πάρει πριν το παιδί της.

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως αν και αρχικός της στόχος ήταν να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι με την παιδική της φίλη, την Ειρήνη που ζει μόνιμα στο Αγρίνιο, αποκάλυψε στο φινάλε ή μάλλον λίγο πριν πως με τις 4.000 ευρώ θα δώσει από ένα χιλιάρικο σε κάθε ένα από τα τέσσερα παιδιά της.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ του AgrinioTimes.gr με την πορεία της Αγρινιώτισσας Εύης:

Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης