Ε.Ε.Δ.Ε.: Ξεκινά Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα για Στελέχη Επιχειρήσεων στην Πάτρα!

Με την ενότητα «Organizational Behavior & Leadership» ξεκινά το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της Ε.Ε.Δ.Ε. για Στελέχη Επιχειρήσεων στην Πάτρα

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (Ε.Ε..Δ.Ε.) ανακοινώνει την έναρξη της 22ης Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Πάτρα την Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019. 

Το Πρόγραμμα υποστηρίζεται από το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΒΠΔΕ). 

Η Ε.Ε.Δ.Ε. συγκαταλέγεται σήμερα στα πέντε μεγαλύτερα Management Associations παγκοσμίως σε επίπεδο Μελών και Έργου. Για περισσότερα από 50 χρόνια η Ε.Ε.Δ.Ε. καλύπτει τις τελευταίες τάσεις της αγοράς σε θέματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης Στελεχών Επιχειρήσεων, προσφέροντας προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερα απαιτητικές ανάγκες τους.   

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης. Απευθύνεται σε πτυχιούχους Α.Ε.Ι. – Τ.Ε.Ι. με τριετή εργασιακή εμπειρία και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που διαθέτουν οκταετή επαγγελματική εμπειρία και θέση ευθύνης. 

Το πρόγραμμα είναι καταξιωμένο εδώ και 30 χρόνια στο ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον με περισσότερες από 2.000 εταιρίες που έχουν εμπιστευθεί την εκπαίδευση των στελεχών τους και 4.500 στελέχη που έχουν αποφοιτήσει πανελλαδικά σε 30 πόλεις. Διαρκεί 15 μήνες και τα μαθήματα διεξάγονται στα Ελληνικά κάθε δεύτερη εβδομάδα (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί). 

Εισηγητής της πρώτης ενότητας, «Organizational Behavior & Leadership» είναι ο Δρ. Γεώργιος Αλεξάκης, ο οποίος σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε MA στην Οργανωτική Συμπεριφορά και PhD στην Επιχειρησιακή Εκπαίδευση από το Middlesex University του Λονδίνου. Έχει 30ετη εμπειρία ως Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης στην Ελλάδα, Κύπρο, Αγγλία, Ιταλία και Ρουμανία και είναι συγγραφέας του βιβλίου «Η Τέχνη της Διαχείρισης: για την Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού».

Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Ο.Α.Ε.Δ.  

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε:

Ε.Ε.Δ.Ε. – Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας, Πλατεία 28ης Οκτωβρίου (πρ. Πλ. Πίνδου), Γούναρη & Αγ. Ανδρέου  Τηλ. 2610 318 573 / 2610 336 352 / 2610 361 567 Fax: 2610 361 517, κ. ‘Αντυ Γαρδίκη, email: [email protected], website: www.eede.gr