Δεκαπέντε Ενώσεις που στηρίζουν τον Βαγγέλη Γραμμένο βρέθηκαν στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην Αθήνα, ενώ σήμερα οι υπόλοιπες είκοσι θα δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης.

Τρεις συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί μέχρι τις εκλογές της Ε.Π.Ο. από την παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, όπου το «παρών» έδωσαν οι εξής Ενώσεις: Αθήνας, Ανατολικής Αττικής, Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Δωδεκανήσων, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Κυκλάδων, Λέσβου, Σάμου, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Σάλας.

Η δεύτερη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Θεσσαλονίκη και αναμένονται να βρεθούν 20 Ενώσεις, καθώς εκτός από αυτές της Βόρειας και Δυτικής Ελλάδας θα παραβρεθεί και η Ένωση Χίου, η οποία δεν καταφέρει να είναι παρούσα στη συνάντηση της Αθήνας.

Όσο για την τελευταία συγκέντρωση, εκείνη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17/8 στην Αθήνα, μία ημέρα δηλαδή πριν από τις εκλογές της ΕΠΟ και πρόκειται να έχει πανηγυρικό χαρακτήρα καθώς τουλάχιστον 35 από τις 54 Ενώσεις βρίσκονται στο πλευρό του Βαγγέλη Γραμμένου.

sdna.gr