Το Ε.ΠΑ.Μ. για την ημέρα απελευθέρωσης του Αγρινίου από τους Ναζί

14η Σεπτεμβρίου 1944. Ημέρα Πέμπτη, ημέρα του Σταυρού. Ο Λαός του Αγρινίου έβγαζε από τα μπαούλα τη Γαλανόλευκη και έβγαινε στους δρόμους για να καλωσορίσει τα ένοπλα τμήματα του 2/39 Συντάγματος του ΕΑΜ-Ε.Λ.Α.Σ. που έμπαινε στην Κεντρική Πλατεία Δημοκρατίας (τότε πλατεία Μπέλλου). Οι Αγρινιώτες που 5 μήνες πριν είχαν κλάψει 120 νεκρούς ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής, ξεσπούσαν σε κλάματα χαράς για την απελευθέρωση.

Σήμερα 74 χρόνια μετά τα εγγόνια αυτών που οι παππούδες μας έδιωξαν με τις κλωτσιές (μιας και είμαστε ο μόνος λαός που απελευθερώθηκε μόνος του), ήρθαν πάλι για να πετύχουν αυτό που δεν πέτυχαν οι τότε ΝΑΖΙ. Όμως σήμερα δεν έχουν τα κότσια να έρθουν όπως είχαν έρθει τότε, αλλά έρχονται με γραβάτες καλλίγραμμες γυναίκες και laptop. Όπως έπραξαν οι παππούδες μας έτσι κι εμείς έχουμε ιερή υποχρέωση να αντισταθούμε στη νέα Γερμανική Κατοχή.

Σήμερα η κατοχή δεν επιβάλλεται με τα τανκς και τα κανόνια αλλά με το χρέος και το Ευρώ, σε συνεργασία με τους Δωσίλογους του Συνόλου του Πολιτικού συστήματος. Σήμερα η αντίσταση δεν γίνεται με όπλα όπως τότε. Η αντίσταση σήμερα γίνεται με τη γενική στάση πληρωμών προς το Δημόσιο, που δεν είναι πια δημόσιο αφού με την ίδρυση της ΑΑΔΕ έχει μετατραπεί σε Ιδιωτική Εταιρία. Το σύνολο των πάσης μορφής εσόδων (Φορολογία, τελωνεία, Ασφαλιστικά Ταμεία, Δήμοι κλπ.) μέσω της ΑΑΔΕ μεταφέρονται αυτόματα στη Φρανκφούρτη χωρίς να δίνει λόγο τι τα κάνει ούτε στον Υπουργό Οικονομικών ούτε στον Πρωθυπουργό.

Το Ε.ΠΑ.Μ. έχει καταθέσει μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία στον Άρειο Πάγο. Είναι το πρώτο κόμμα στην παγκόσμια Πολιτική Ιστορία που καταθέτει μήνυση Εσχάτης Προδοσίας στο σύνολο του Πολιτικού Συστήματος. Με τον τρόπο αυτό δεσμεύεται απέναντι στον Ελληνικό Λαό πως δεν θα κάνει πίσω μέχρι την απελευθέρωση. Μάθε γι’ αυτή. Στήριξε τη μήνυση μέσα από τη επίσημη σελίδα του Ε.ΠΑ.Μ.