Δημοσιεύθηκε στο Google play η επίσημη εφαρμογή του Δημόσιου ΙΕΚ Μεσολογγίου για Android έξυπνες κινητές συσκευές.

Την εφαρμογή μπορείτε να την αναζητήσετε απευθείας στο Google play περιβάλλον ή μπορείτε να οδηγηθείτε άμεσα σ’ αυτή πατώντας στη διεύθυνση https://iekmesol.sch.gr/app

Το Δημόσιο ΙΕΚ Ι.Π. Μεσολογγίου, συνεχίζοντας την προσπάθεια ανάπτυξης μεθόδων σύγχρονης επικοινωνίας, υλοποίησε την εφαρμογή με στόχο να παρέχει έγκυρες και άλλες χρήσιμες πληροφορίες σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η εφαρμογή θα αποτελέσει ένα δυναμικό κανάλι επικοινωνίας, σύγχρονο, λειτουργικό, εύχρηστο και φιλικό, με πλούσιο περιεχόμενο, αναδεικνύοντας τη σύγχρονη αντίληψη για την εικόνα και την πληροφορία που θα πρέπει να προσφέρει.

Τι προσφέρει η εφαρμογή:

Άμεση ενημέρωση
Με την εφαρμογή αυτή, μπορείτε να μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα μας.
Έχετε τη δυνατότητα προσωποποιημένης ενημέρωσης, επιλέγοντας το περιεχόμενο που θέλετε να παρακολουθείτε.
Μπορείτε παράλληλα να ενημερώνεστε για τις εκδηλώσεις και γενικότερα τις διάφορες δράσεις που διοργανώνονται από το ΙΕΚ μας.

Πρόσβαση στο eClass
Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης του Δημόσιου ΙΕΚ Ι.Π. Μεσολογγίου.

Ηλεκτρονική υποβολή αίτησης
Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να υποβάλετε ηλεκτρονικά το αίτημά σας προς τη Γραμματεία του Δημόσιου ΙΕΚ Ι.Π. Μεσολογγίου.

Επικοινωνία
Μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε μαζί μας αλλά και να μεταφερθείτε αυτόματα στην ιστοσελίδα μας καθώς και στην παρουσία του Δημόσιου ΙΕΚ Μεσολογγίου στα κοινωνικά δίκτυα.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα, πρόταση ή σχόλιο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* Η εφαρμογή φτιάχθηκε σε συνεργασία με το Σπύρο Ε. Σκαλιώτη. Ο Σπύρος είναι πρώην καταρτιζόμενος του Δημόσιου ΙΕΚ Ι.Π. Μεσολογγίου στον τομέα Πληροφορικής και σήμερα εργάζεται ωs προγραμματιστής ανάπτυξης Android εφαρμογών. Θα βρείτε εφαρμογές του Σπύρου, αναζητώντας στο Google Play τον όρο “skaliotisdev”.

 


Ο Διευθυντής του Δ.ΙΕΚ
Ιωάννης Γ. Χατζής
Δρ Βιοπληροφορικής
Φυσικός-Προγ/στής ΗΥ, MSc ICT in Ed.