Τα υπομνήματα από τους κατηγορούμενους που λαμβάνει η πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας Γλυκερία – Λουΐζα Ιωαννίδου και η διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο. Γλυκερία – Λουΐζα Ιωαννίδου ολοκληρώνει αύριο τον φάκελο της υπόθεσης για το βούλευμα των 28.

Η κ. Ιωαννίδου, η οποία είναι πρόεδρος Πρωτοδικών, λαμβάνει από τους 13 πειθαρχικά ελεγχόμενους έγγραφα υπομνήματα σε σχέση με την κατηγορία που τους απέδωσε η εισηγήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας Παναγιώτα Σπανού.

Παράλληλα δόθηκε το δικαίωμα σε όσους κατηγορούνται να εισφέρουν τα δικά τους αποδεικτικά στοιχεία, να υποβάλλουν τα αιτήματά τους και να προτείνουν μάρτυρες έως την 25η Μαΐου.

Όπως αποκάλυψε η έκτακτη αθλητική εκπομπή του Open TV «Ποδόσφαιρο, ώρα μηδέν», το δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας θα προχωρήσει σε ανοιχτή ακροαματική διαδικασία ώστε να αποφασίσει για το αν κάνει δεκτή ή όχι την εισήγηση Σπανού, η οποία προτείνει υποβιβασμό του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου και ισόβιο αποκλεισμό του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Γιώργου Σπανού, όπως και πειθαρχικές κυρώσεις για 13 ακόμη φυσικά πρόσωπα.

sdna.gr