Η εκλογική αναμέτρηση για τις ευρωεκλογές, αλλά και τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές συνέπεσε με τον γάμο, για γυναίκα στην Κρήτη.

Φαίνεται, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Cretalive, πως η εν λόγω γυναίκα είναι το μοναδικό μέλος εφορευτικής επιτροπής στο εκλογικό τμήμα της Αλικαρνασσού για τις ευρωεκλογές. Ως εκ τούτου και παρά το γεγονός πως είναι κουμπάρα σε γάμο που πραγματοποιείται σήμερα, ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν της επιτρέπει να αποχωρήσει.

Όπως αναφέρει το κρητικό μέσο, η κουμπάρα παρακάλεσε τον δικαστικό αντιπρόσωπο να αποδεσμευτεί, αφού παντρεύει ένα ζευγάρι μαζί με τον σύζυγό της, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αρκετές είναι οι αναφορές πως μέλη της εφορευτικής επιτροπής δεν εμφανίστηκαν στα εκλογικά κέντρα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλες ουρές και οι πολίτες να χρειαστεί να περιμένουν αρκετά προκειμένου να ψηφίσουν.

Τα ευτράπελα των εκλογών
Η εν λόγω κουμπάρα δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που έχει καταγραφεί κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας. Πάλι στην Κρήτη, σύζυγος κατήγγειλε σε ραδιοφωνικό σταθμό του νησιού πως ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν επέτρεψε στην γυναίκα του να αποχωρήσει με αποτέλεσμα να θηλάσει και να αλλάξει το μωρό της εντός του εκλογικού κέντρου.

Στη Θεσσαλονίκη πάλι, γυναίκα φαίνεται πως επικαλέστηκε αδιαθεσία για να μην καθίσει στην εφορευτική επιτροπή. Μετήχθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου της έγινε σύσταση, καθώς προκλήθηκε αναστάτωση με τον δικαστική αντιπρόσωπο.

iefimerida.gr