Λίγους μόλις μήνες κράτησε η συνεργασία του τηλεοπτικού σταθμού με τον Αντώνη Κανάκη και την ομάδα του.

Με μήνυμα στην σελίδα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» στο facebook γνωστοποιείται το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών. Σημειώνεται ότι ο Αντώνης Κανάκης και ο ΣΚΑΪ είχαν δώσει τα χέρια το περασμένο καλοκαίρι.

Σημειώνεται ότι οι εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» δεν είχαν κάνει πρεμιέρα τη φετινή σεζόν πηγαίνοντας από αναβολή και σε αναβολή.

 

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στη σελίδα του facebook:

Καλησπέρα σε όλους.

Όλον αυτόν τον καιρό, μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές μας και ειλικρινά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον.

Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκαϊ.

Για την ώρα, επιλέγουμε να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε μόνο εάν το κρίνουμε απαραίτητο.

Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση.

Τα όσα δε, έχουν γραφτεί από ένα μέρος του Τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του Σκαϊ.

Ενημερώνουμε επίσημα πλέον πως όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ευχαριστούμε πολύ

Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα

Καλησπέρα σε όλους. Όλον αυτόν τον καιρό, μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές…

Gepostet von Radio Arvila am Dienstag, 21. Januar 2020