Ο Τούρκος καναλάρχης και τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί εξέφρασε έντονο ενδιαφέρον για την αγορά της ολλανδικής Φορτούνα Σιτάρντ.

Στην Ελλάδα τον μάθαμε ως «Mr. Survivor», αφού ήταν ο παραγωγός των τελευταίων εκδόσεων του δημοφιλούς reality. Στην Ολλανδία, όμως, ενδέχεται σύντομα να μάθουν τον Ατζούν Ιλιτζαλί ως τον ιδιοκτήτη της Φορτούνα Σιτάρντ!

Ο επίσης Τούρκος Ισιτάν Γκιουν, πρόεδρος του συλλόγου και καλός φίλος του Ιλιτζαλί, επιβεβαίωσε με επίσημη δήλωση του το ενδιαφέρον του καναλάρχη και τηλεοπτικού παραγωγού για να αγοράσει την ομάδα, η οποία τερμάτισε 16η στο φετινό (πρόωρα λήξαν λόγω κορονοϊού) πρωτάθλημα και παρέμεινε στην πρώτη κατηγορία.

«Όπως όλοι ξέρετε, ο κύριος Ιλιτζαλί είναι ένας από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες της Τουρκίας και ένας μεγάλος φίλαθλος του ποδοσφαίρου. Πέρα από ό,τι είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στον κόσμο των ΜΜΕ, ο κύριος Ιλιτζαλί είναι ένα παράδειγμα επενδυτή που σέβεται κάθε τομέα στην Τουρκία. Μέσα από την πολυετή γνωριμία μας, ο κύριος Ιλιτζαλί εξέφρασε την πρόθεσή του να μπει στη Φορτούνα Σιτάρντ και εμείς χαιρετίζουμε αυτή την απόφασή του…

Μέχρι στιγμής δεν έχει επέλθει η τελική συμφωνία, αλλά μόλις αρθούν τα περιοριστικά μέτρα για τα ταξίδια, τότε θα ασχοληθούμε με το πλάνο της επόμενης σεζόν», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Τούρκος πρόεδρος της Φορτούνα Σιτάρντ.

gazzetta.gr