Επεμβάσεις του Δήμου Ξηρομέρου, στον ηλεκτροφωτισμό του Μύτικα

Ξεκίνησαν σήμερα στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, επεμβάσεις του Δήμου Ξηρομέρου στον ηλεκτροφωτισμό, μετά την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού με έκπτωση 54,60 %. Οι επεμβάσεις αυτές ήταν αναγκαίες, μιας και στον Μύτικα είχαμε αρκετά θέματα με τον ηλεκτροφωτισμό και οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και αύριο…

Η εργασίες γίνονται με τον ηλεκτρολόγο και το καλαθοφόρο του Δήμου. Το καλαθοφόρο έγινε προμήθεια από την νέα δημοτική αρχή μεταχειρισμένο και βγήκε σε κυκλοφορία τον περασμένο Απρίλιο. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό και απαραίτητο μηχάνημα, που μέχρι τώρα ο Δήμος Ξηρομέρου δεν διέθετε, αναγκαζόμενος στο πρόσφατο παρελθόν να μισθώνει από ιδιώτες καλαθοφόρο, ξοδεύοντας πάρα πολλά χρήματα.

Μάλιστα το καλαθοφόρο του Δήμου Ξηρομέρου, ζήτησε να το δανειστεί και ο γειτονικός Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας για μία εβδομάδα, όταν θα είναι ελεύθερο, στα πλαίσια της καλής συνεργασίας των δύο γειτονικών Δήμων (έχουν δανείσει απορριμματοφόρο στον Δήμο μας).

Πληροφορούμαστε ότι σε όλους τους οικισμούς θα γίνουν παρεμβάσεις όσον αφορά τα ηλεκτρολογικά και τον ηλεκτροφωτισμό.

Ο δρόμος της δημοτικής αρχής είναι ένας: Οργάνωση, οικονομία, νοικοκυριό και στήσιμο υπηρεσιών που άπτονται της καθημερινότητας των δημοτών, για να αποκτήσουμε κάποια στιγμή έναν καθώς πρέπει Δήμο.

Η ανηφόρα είναι μπροστά και είναι πολύ μεγάλη, υπάρχουν δυσκολίες, εμπόδια, αντιξοότητες, υπάρχουν και λάθη, αλλά με πολύ δουλειά, πολύ δουλειά και πολύ δουλειά, αυτός ο Δήμος σύντομα θα αλλάξει και θα γίνει κανονικός.

xiromeronews.blogspot.com