Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Nοσοκομείο Πύργου άνδρας που υπέστη έμφραγμα το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ βρισκόταν σε καφετέρια στο κέντρο της Γαστούνης.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 14.30 ένας άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών που βρισκόταν σε κεντρική καφετέρια της Γαστούνης και έπινε καφέ, σωριάστηκε ξαφνικά στο πάτωμα. Οι υπόλοιποι θαμώνες αφού συνειδητοποίησαν ότι η πτώση του άνδρα οφειλόταν σε παθολογικά αίτια κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ κάποιοι ειδοποίησαν και το Κ.Υ. Γαστούνης.

Δίπλα στην καφετέρια βρίσκεται οδοντιατρείο και οι γιατροί κ.κ. Παπαντωνίου Ιωάννης και Καρύδη Αικατερίνη έσπευσαν πάνω από τον άνδρα και του προσέφεραν πρώτες βοήθειες κάνοντάς του μαλάξεις. Την ίδια στιγμή έφθασε στο σημείο και ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Παναγούλιας ο οποίος είναι καρδιολόγος. Στον ασθενή, που είχε πάθει ανακοπή, έγινε ανάνηψη και με την βοήθεια του γιατρού και υπεύθυνου του Κ.Υ. κ. Δημήτρη Τασσόπουλου ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες ανέκτησε τις αισθήσεις του. Σε λίγα λεπτά έφθασε και το ασθενοφόρο και ο ασθενής μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Γαστούνης και από εκεί λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Πύργου.

patrisnews.com